19.08.2010 07:49

Zapleťte se s námi!

Půjčit si domů zajímavou knihu, přečíst denní tisk, prohlédnout si výstavu obrazů a fotografií, brouzdat po webové síti, dát si schůzku v příjemně chladném prostředí naší literární kavárny, … Anebo myslet na to, až se nás zima zeptá, co jsme dělali v létě … a uplést teplou šálu.

Paní Beata Karásková si v pátek 16. července užívala zdejšího chládku. Jako jedna z prvních pletařek z řad návštěvníků vyškovské knihovny usedla do pletacího koutku ve druhém podlaží a zapojila se do akce Velké knihovní háčkování a pletení aneb Šikovné ruce šikovným dětem. Paní Vlasta Brtníčková ji za nedlouho následovala.

Zvládnete-li uplést hladce alespoň pár oček, přijďte se zapojit – zaplést do tvorby společného díla. Šálu budeme průběžně přeměřovat a přírůstky zveřejňovat na našem knihovním facebooku.

Šálu spolu s ostatními výrobky, které upletete či uháčkujete,  v průběhu Týdne knihoven v říjnu vydražíme a výtěžek použijeme k zajištění programu Dne pro dětskou knihu, který se v Knihovně Karla Dvořáčka ve Vyškově koná v sobotu 27. listopadu 2010.

Na četné dotazy pletařek a háčkujících odpovídáme: Ano, můžete si z košíků ve druhém podlaží odnést přízi, plést a háčkovat v pohodlí domova a svůj výrobek přinést do dražby do knihovny nejpozději do konce září 2010. Děkujeme!


—————

Zpět


Kontakt

Kurzy a vzdělávání v KKD Vyškov

Knihovna Karla Dvořáčka
Zdeňka Adlerová
Nádražní 4
682 01 Vyškov


tel: +420 517 324 547


Stránky věnované mozkovému joggingu